top of page

do 14 dec

|

Apeldoorn

Meer energie in 1 avond!

Tijdens het Charity Christmas Event beleef en ervaar jij 4 masterclasses voor slechts 5,- welke ook nog eens naar het goede doel gaat!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meer energie in 1 avond!
Meer energie in 1 avond!

Tijd en locatie

14 dec 2023, 19:30 – 21:30

Apeldoorn, Laan van Westenenk 731, 7334 DL Apeldoorn, Nederland

Over het evenement

Omdat we jou de energie gunnen de vrouw en moeder te zijn die jij wilt zijn, nodigen we je uit om deel te nemen aan de: Mind, Body & Soul Masterclasses tijdens HipFitMam’s Charity Christmas Evening op donderdag 14 december 2023 van 19:30-21:30. In 4 minimasterclasses krijg je en ervaar je samen met andere vrouwen hoe jij door bewustwording, kennis en loslaten jezelf kunt mPoweren! 

Masterclasses van yogi Bibi Guerain in yoga, orthomoleculair therapeut Josanne aka de Voedingsmama maakt je wegwijs in het lezen van etiketten, Leefstijlcoach Anouk geeft inzicht in Selflove and Graditude en de Vrouwenfysio geeft een HipFitOMA -masterclass voor de oma's en een ambitieuze-vrouwen workshop voor de jou. 🥰

In 1 avond, de rest van je leven meer energie 🤩. Dat wil je toch niet missen?? 

Tickets

  • Charity Christmas Event

    Dit is je toegansbewijs voor de masterclasses op het Charity Christmas event waarmee jij, middels jouw betaling, bedraagt aan het helpen van een goed doel! Dat geeft alvast een goed kerstgevoel.

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page