top of page

Nieuwe locatie! Ugchelen buiten.Hoe fijn is dit! Altijd al wilden we een mooie ruimte met daarbij een grote tafel waar we elkaar letterlijk ontmoeten, onze tassen kwijt kunnen, een kop thee kunnen drinken en fijn onze presentaties kunnen geven. Als fysiotherapeut is het natuurlijk ook fijn iemand even te kunnen 'zien' in een behandelruimte maar dat klinische van een 'standaard praktijk', dat wilden we niet... Daarom is HipFitMam tenslotte in 2016 bewust niet in medische omgeving gestart.


En toen was daar ineens Praktijk Pisters. Oud collega's van mij uit de praktijk met en bij wie wij als HipFitMam graag werken en de ruimte is werkelijk waar prachtig!


We nodigen je dan ook graag uit op de tweede verdieping van Praktijk Pisters aan de laan van Westenenk 731. Klik hier voor de routebeschrijving!

Parkeren is gratis en kan voor de deur. Binnen kun je kiezen de lift te pakken of de trap te nemen naar de tweede verdieping. Vervolgens loop je via de open deur naar de mooie ontvangsttafel en daar zullen alle (aanstaande) moeders en wij als fysio-juffies je treffen.

Klik hier voor een filmpje met de route van buiten naar ons. Swipe even 1 afbeelding verder en dan zie je na mij & Twan de betreffende filmpjes. En als je dan toch op onze insta-pagina bent, volg ons meteen even zodat je nooit iets nuttigs mist!

Binnen HipFitMam ontwikkelen we continu door. Afgelopen jaar is de CoreUpgrade opgezet en er start nu iedere 8 weken een nieuwe editie; steeds meer gespecificeerd op dat wat jullie als jonge moeder nodig hebben.

Ook op het gebied van de begeleiding van zwangeren komen er steeds extra's: van extra online informatie en oefeningen tot aan consulten om te zorgen dat jij zo energiek mogelijk zwanger kunt zijn en richting je bevalling en moederschap kunt!


Als vrouwen onderling kunnen we elkaar zoveel sterker maken! Naast de fysiek buiten trainen, gecombineerd met lekker binnen ontspannen geloof ik er echt in dat SAMEN trainen met andere positieve vrouwen ons ook mentaal sterker en blij maken!


Wij kunnen niet wachten jou (weer) te zien en samen aan de gang te gaan!

Tot snel bij HipFitMam @ Praktijk Pisters.


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page